O nama

Ako ste došli da saznate više o nama, na pravom ste mestu!

Facebook

Ovo je naša Facebook stranica preko koje možete pratiti najnovije objave, slike i ponude.

Instagram

Ovo je naš Instagram nalog preko kojeg možete pratiti najnovije objave, slike i ponude.

E-mail

Ovo je naš e-mail preko kojeg možete naručivati određene proizvode.

Naša priča

godina rada
0

Cvetni Dekor Beograd osnovan je 1990. godine kao zanatska radnja čija je osnovna delatnost bila prodaja ukrasnog i dekorativnog repromaterijala za cvećare. Konstantno usavršavanje našeg tima zaposlenih i praćenje aktuelnih trendova, učinili su da vremenom proširimo našu delatnost i obogatimo asortiman proizvoda.

Danas se firma Cvetni Dekor NB d.o.o. bavi proizvodnjom i veleprodajom repromaterijala za pakovanje cveća, poklona, slika, parfema, dekoraciju prostora i izradu specijalnih aranžmana. Koristeći robu iz našeg asortimana možete napraviti originalne ukrase.

Ukoliko želite da Vašu cvećaru, parfimeriju, galeriju, knjižaru ili gift shop, opremite raznovrsnim ukrasima i dekorativnim materijalima, Cvetni Dekor NB je prava adresa za Vas.

Dugogodišnja tradicija, vrhunski kvalitet proizvoda, profesionalna usluga i pristupačne cene, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.Uz sve ovo na tržištu nastupamo i kao partneri vodećih evropskih firmi koje se bave ovom vrstom posla.